SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Silivri, İmralı’nın dengi değildir"

"Silivri, İmralı’nın dengi değildir"

14 Ocak 2013 Pazartesi - 15:24




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Silivri'nin İmralı’nın dengi olmadığını belirterek, “Başbuğ’u teröristlerin seviyesine düşürenler malumdur. İmralı c





Bahçeli, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ve Balyoz davası kapsamında 18 yıl hapis cezası alan MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan’ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına bir açıklama yaptı. İmralı görüşmelerine değinen Bahçeli, “Bugün İmralı canisiyle müzakere edilip, Türkiye Cumhuriyeti Devleti itibarı ayaklar altına alınırken, terörle mücadele edenlerin terörist olarak suçlanması milletimizin tasvip etmediği bir gerilemedir. Bilinmelidir ki Silivri, İmralı’nın dengi ve eşiti değildir. Bizim siyasetimizi yanlış yorumlayıp, İmralı canisi ile Başbuğ’u terazinin iki kefesine koyduğumuz fikrine kapılanlar kendilerine bakmalıdır. Sayın Başbuğ’u teröristlerin seviyesine düşürenler malumdur. İmralı canisiyle pazarlık yapanlar taraflarını açık etmişlerdir” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap