SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sigara cinayetinin 11 şüphelisine dava açıldı

Sigara cinayetinin 11 şüphelisine dava açıldı

10 Ekim 2016 Pazartesi - 10:14




ADANA'da 'sigara isteme' nedeniyle çıkan ve 27 yaşındaki Alaattin Erol'un ölümü ile sonuçlanan kavgaya karışan 1'i tutuklu 11 şüpheli hakkında müebbet





Olay, 5 Haziran'da merkez Seyhan İlçesi Yenibaraj Mahallesi'nde bulunan Dilberler Sekisi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Seyhan Nehri kıyısında iki grup arasında sigara isteme yüzünden kavga çıktı. Kavga eden gruplar olay yerinden ayrıldıktan sonra daha kalabalık olarak geri döndü. Devam eden kavgada Alaattin Erol, sırtından aldığı bıçak darbesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, kavgaya karışan Ahmet Özel (20), Kadri Öner (35), Halit Öztaş (25), Hüseyin Akman (18), Mehmet Dağ (22), Nurullah Eksik (20), Şehmuz Açıl (19), Muzaffer Yılmaz (18), Musa Ekin (22), Emre Altundağ (19) ve Yusuf Sincar'ı (18) gözaltına aldı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Ahmet Özel tutuklanırken diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap