SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sıcaklıklar bir anda düşecek! Haritalar paylaşıldı

Sıcaklıklar bir anda düşecek! Haritalar paylaşıldı

22 Ekim 2021 Cuma - 14:42




Meteoroloji'nin hava durumu raporuna göre Türkiye'de bugün kuzey ve iç kesimlerde sıcaklıklar 2-4 derece artıyor ve yurt genelinde yağış yok ancak pazar gününden itibaren sıcaklıklar azalacak. Hafta başından itibaren batıda sağanak yağış, doğuda kar yağışı etkili olacak.





Meteoroloji son hava durumu raporunu paylaştı. Buna göre bugün yurt genelinde yağış yok ancak pazar gününden itibaren sıcaklıklar hissedilir derecede azalacak ve mevsim normallerinin altına düşecek.

Sıcaklıkların kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve doğu kesimlerde hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

PROF. DR. ORHAN ŞEN: SICAKLIKLAR 8-10 DERECE DÜŞÜYOR 
CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından hava durumu tahminini paylaştı. Prof. Dr. Şen mesajında "Pazar akşamı Marmara'ya yağmur, salı günü Doğu Anadolu'nun kuzeyine kar geliyor. Yağışlar ile birlikte sıcaklıklar 8-10 derece düşüyor. Bu hava durumu uzun süreli değil" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji uzmanı Ahmet Uçar ise "Halen ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının pazar günü gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte yurdun kuzey, iç ve doğu bölgelerinde hissedilir derecede azalacağı, salı gününden itibaren ise tekrar artacağı tahmin ediliyor" mesajını paylaştı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap