SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sezen Aksu'nun Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısının sözleri ortalığı karıştırdı

Sezen Aksu'nun Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısının sözleri ortalığı karıştırdı

16 Ocak 2022 Pazar - 11:18




Sanatçı kılıfıyla dolaşan Sezen Aksu, skandal şarkılara imza atarak dini değerlerimize hakaret etti. Çıkardığı yeni şarkıda, Hz. Adem ile eşi Hz. Havva'ya 'cahil' diyen Aksu infiale neden oldu.





Cenab-ı Allah’ın, Kur'an-ı Kerim'de "Ve Âdem’e bütün isimleri öğretti." ayeti kerimesiyle “bir riş (takva ) elbisesi giydirdik” buyurduğu Hz. Havva’ya, sanatçı bozuntusu Sezen Aksu'dan hakaret geldi. Dini değerlere her fırsatta saldıran Sezen Aksu, yeni çıkardığı şarkının sözlerinde "Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e..." ifadelerini kullandı.

Açık açık, ilk Peygamber ve ilk insan Hz. Adem ile Hz. Havva'ya cahil diyen Sezen Aksu, sosyal medyada infiale neden oldu.

İşte o tepkilerden bazıları:

Cahil Vakti zamanında korunmayarak İnsanların Değerlerini Aşağılayacak Tıynette Bir Mahlukat Dünyaya getiren Babandır.. Modern Ebu Cehiller

Biri çıkar efendimize laf eder Biri çıkar Hz. Meryem’e laf eder Şimdi de çıkmış Sezen Aksu ilk insan ilk peygamber ve onun nurlu eşine cahil diyor kendi haline bakmadan. Mesele zaten bizden gibi görünmeye çalışan asıl düşmanlarımız. Ama hepinize gücümüz yeter bunu bilin.

Ne güzel ülke be. Gelen geçen Müslümanlara ve değerlerine rahatça hakaret ediyor. Kimseden ses yok.

Fikir özgürlüğü, din özgürlüğü naraları atıp böyle hadsiz sözlerle Hz. Adem ve Hz. Havva annemize cahil diyen #SezenAksuHaddiniBil

Ve Âdem’e bütün isimleri öğretti. (Bakara Sûresi:31) … Selam olsun insanlığın babası Hz.Adem’e ve insanlığın annesi Hz.Havva’ya … Ahlaklı ve edepli hiç bir insan, anne ve babasına cahil dememiştir.

İlk insan ve ilk peygamber Hz. Adem Aleyhisselam’a ve onun kıymetli eşi kıyamete kadar gelecek insanlığın annesi, Cenab-ı Allah’ın “bir riş (takva ) elbisesi giydirdik” buyurduğu Hz. Havva’ya, “Cahil” demek, en büyük cahilliktir.

Pazartesi Günü Resmî Makamların Açılması ile Beraber ilk işim Gidip ; Hz.Adem ve Hz. Havva Annemize Cahil Diyen Sezen Aksu Hakkında (TCK 216 Gereğince) Suç Duyurusunda Bulunacağım.

  • Bu ne ahlaksızlık, bu ne şerefsizlik, bu ne çirkeflik İpini koparan terbiyesiz hadsizler İslam'a saldırıyor, mukaddesatımıza saldırıyor. Hz.Adem (AS) ve Hz. Havva annemize cahil diyecek kadar hatsiz asıl cahil sen ve senin gibilerdir.
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap