SON DAKİKA



Haber > Gündem > Seyahat kısıtlaması 7 ilde bitiyor

Seyahat kısıtlaması 7 ilde bitiyor

04 Mayıs 2020 Pazartesi - 19:46




Corona virüs nedeniyle alınan önlemler arasında yer alan seyahat yasağı ile ilgili karar açıklandı. Seyahat yasağının 3 Mayıs tarihinde sona ereceği bilgisi yer alıyordu. Yeni gelen duyuruda yasak uzatıldı. Peki seyahat yasağı ne zaman kalkacak? şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?





31 şehre giriş çıkış kısıtlaması ile ilgili detaylar merak konusu. İçişleri Bakanlığı'ndan seyahat yasağı ile ilgili bir açıklama geldi. 31 ilde seyahat yasağı kısıtlamasının 3 Mayıs tarihinde bitecekti ancak yeni gelen açıklama tarih değişti. Peki şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?

SEYAHAT YASAĞI KALKTI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ilde şehirler arası seyahat yasağının kalktığını açıkladı.

Seyahat yasağı için Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamayı yaptı:

Bu hafta sonu sokağa çıkma uygulamasını sürdürüyoruz.


Kurallara riayet düzeyine bakarak sonraki haftalarda aynı uygulamayı devam ettireceğiz. Bu hafta sonu sokağa çıkma sınırlamasını sürdürüyoruz. 31 ilde şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırılmasını bu geceden itibaren 7 ilimiz için bitiriyoruz. Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'dır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap