SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sevgiliyle ilk buluşmaya 25 kişi geldi! Hesabı gören adam kaçtı

Sevgiliyle ilk buluşmaya 25 kişi geldi! Hesabı gören adam kaçtı

14 Haziran 2023 Çarşamba - 16:42




Çin'de ilk buluşmaya akrabalarıyla gelen kadın olay oldu. Söz konusu gelişmenin sonunda ise erkek ve kız birbirini mahkemeye verdi.





Çin'de bir internet sitesi üzerinden tanışan Liu ve Zhang, sohbetin ilerlemesiyle beraber her geçen gün daha samimi hale geldi. İkili aralarındaki elektriği gerçek hayata taşımak için bir cafede buluşmak için sözleşti. Jilin Eyaletinde yaşayan Liu isimli erkek söz konusu kadınla merkezi bir bölgede buluştu.

23 KİŞİLİK AKRABA KADROSU

İlk kez birbirlerini gören Zhang ve Liu az sonra yaşanacaklardan habersizdi. Liu ilk kez Zhang'ı gördüğünde gözlerine inanamadı. Genç kadın yanında kendisiyle birlikte 23 akrabasını daha getirdi. İlk buluşma olduğu için duruma bir şey diyemeyen Liu, Zhang ve aile üyeleriyle yemek yemeye başladı. Günün sonunda sorunsuz bir şekilde devam eden sohbet, Liu'nun kasaya gitmesiyle tam tersine döndü.

HESABI GÖRÜNCE KAÇTI

Liu hesabın 20 bin yuan ( 65 bin lira) olduğunu görünce şaşkına döndü. Restoran personeli Liu'ya, yüksek fiyatın kadının ailesinin çok miktarda pahalı sigara ve yüksek kaliteli alkol sipariş etmesinden kaynaklandığını da fısıldadı. Liu parayı ödeyemedi ve mekanı hızla terk etti.


  Sevgiliyle ilk buluşmaya 25 kişi geldi Hesabı gören adam kaçtı

DAVALIK OLDULAR

Liu'nun restorandan kaçmasıyla birlikte Zhang, hesabı kendisi ödedi ve Liu'ya dava açtı. Liu'nun kendisini zor durumda bıraktığını belirten Zhank, genç adamın 'Yalnızca 4 bin yuan öderim' ifadesini duyunca deliye döndü. Yerel basında çıkan haberlerde mahkemenin Liu'nun yalnızca Zhang ve kendisinin hesabını ödemesi için kararda bulunduğu yazıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap