SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sevgilisini öldürüp çöplüğe attı! Cesedi 4 ay sonra bulundu

Sevgilisini öldürüp çöplüğe attı! Cesedi 4 ay sonra bulundu

02 Haziran 2023 Cuma - 15:34




Avustralya'da bir aydır birlikte olduğu kadını feci şekilde öldüren katilin davası görüldü. Olayın detaylarını ince detaylarına kadar anlatan şahsın ifadeleri pes dedirtti.





Avustralya'da meydana gelen ve dünyada ses getiren gelişmenin konusu 'Aşk cinayeti'. 2021 yılında Ju 'Kelly' Zhang ile tanışan Joon Seong Tan, genç kadınla ilişki yaşamaya başladı. Seong, kısa süren ilişkisinde Kelly'i korkunç şekilde öldürdü.

Kadının cesedini saklayacak bir yer arayan Seong, Kelly'i büyük bir çöp konteynırına koyup arabayla çöplüğe götürdü. Burada çöplüğün ıssız bir yerine cesedi saklayan Seong, görevlileri bir süre uzaktan izledi.

ÇOCUĞUNU OKULA BIRAKTI

Daha sonra kadının evine giden katil, Kelly'nin oğluna hiçbir şey söylemedi. Küçük çocuğu soğukkanlılıkla okula götüren Seong, telefonundan 'Avustralya'da çöpler nereye atılıyor, kokmuş çöplere ne oluyor?' gibi aramalarda bulundu.

Kadının ailesinin polise haber vermesiyle ortaya çıkan gelişmeler sonrası ceset ülkenin kuzeyinde kalıntı halinde bulundu. Ekipler genç kadının cesedine 4 ay sonra ulaşırken katilin Google aramaları da kendini ele verdi.
 


DAVANIN DETAYLARI

Çıkarıldığı mahkemede cinayetin nedenini de açıklayan Zeong, Kelly'nin kendisini aldattığını bu durum karşısında deliye döndüğünü belirtti.

Düzinelerce tanığın dinlendiği dava 1 ay sürdü. Hayatını kaybeden kadının eski kocası ve arkadaşları dinlendi.

Katil ise davanın jurilerine 2021'in başlarında internetten Kelly ile nasıl tanıştıklarını, ona nasıl aşık olduğu, ondan herkese karısı olarak bahsettiğini anlattı.

1 aylık ilişkilerinin son günlerinde Kelly'nin kendinden soğuduğunu ve başka biriyle görüşmeye başladığını belirten Seong, bir defasında söz konusu şahsı Kelly'nin evinden çıkarken gördüğünü öne sürdü.
 


OTOPSİ RAPORU

Öte yandan davada kadının nasıl öldüğüne de yer verildi. Otopsi çalışmaları sonunda kadının vücudunda birçok bıçak darbesine rastlandı. Bu darbelerden bazıları kadının direk kalbine yönelikti.

Juri ise olayla ilgili henüz net bir karar vermedi. Katilin ceza alacağı kesin ancak miktarı konusunda tartışmalar söz konusu. Mahkeme yetkilileri net kararını haftaya açıklayacak.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap