SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sevgilisini öldürdü birlikte yaşadığı kadınla tutuklandı!

Sevgilisini öldürdü birlikte yaşadığı kadınla tutuklandı!

26 Eylül 2023 Salı - 10:58




Konya’da evin bahçe kapısının önünde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan sevgilisi Ayşenur Bedel'in (26) ölümüyle ilgili 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanan Ali Erensoy (51) ve birlikte yaşadığı Elif Erensoy, çıktıkları ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Savunmasında iki kadın arasında kaldığını belirten Ali Erensoy, ''Ben Ayşenur'a bir şey yapmadım. Boşu boşuna cezaevinde yatıyorum" dedi.





Olay, 19 Mart günü gece saatlerinde Karahüyük Mahallesi Seymen Sokak'taki bir müstakil evde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Ali Erensoy, birlikte yaşadığı Ayşenur Bedel'i evin bahçe kapasında yaralı bulduğunu belirtip, yardım istedi. Tabancayla boynundan vurulduğu belirlenen Ayşenur Bedel, sağlık ekibinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Otopsi işlemleri sonrası Bedel'in cenazesi, İsmil Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi. Polis, şüpheli olarak ihbarı yapan Ali Erensoy ile aynı evde kalan, dini naklı ve akrabası olan Elif Erensoy'u gözaltına aldı. İfadelerinde suçlamaları reddeden şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İKİ KADIN ARASINDA KALDIM

Tutuklu Ali Erensoy ve Elif Erensoy'un Konya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'Kasten adam öldürme' suçundan yargılanmasına başlandı. Ali Erensoy, mahkemedeki ifadesinde Bedel'i kendisinin öldürmediğini ve suçluların bulunmasını istediğini belirterek, "2019 yılında Ayşenur bana ait olan düğün salonunda işe başladı. O yılın sonlarında ise ilişkimiz başladı. Daha önce de kızımla bireysel tartışmaları olduğu için Ayşenur kızıma vurmuştu. O süreden sonra ayrı kaldık. Bir süre sonra ise tekrar barıştık. Daha sonra ise eski eşim, ben ve Ayşenur birlikte yaşamaya başladık. Daha sonra ise Ayşenur'un eski eşiyle görüşmeye başladığını gördüm ve ayrıldık. Bu olay yüzünden Ayşenur bileklerini keserek intihar etti. Aradan geçen zamanın ardından Ayşenur bana tekrar intihar edeceğini söylediği bir video attı. Ben de vicdanımla hareket ettim. Ona kıyamadım ve barıştık. Tekrar birlikte yaşamaya başladık. Bir süre sonra eşim Ayşenur'la birlikte yaşamak istemediğini söyledi. Bu süre içerisinde sürekli tartışıyorduk. İki kadın arasında kaldım. Daha sonra evleri ayırdım" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap