SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şenol Güneş sesleri! Yeni takımı belli oluyor

Şenol Güneş sesleri! Yeni takımı belli oluyor

26 Kasım 2023 Pazar - 16:16




UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Lugano maçı sonrası Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor.





Giovanni De Biasi ile yolları ayıran Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun milli takımın başına Şenol Güneş'i düşündüğü iddia edildi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon göreve Beşiktaş'tan ekim ayında ayrılan teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Lugano maçı sonrası siyah-beyazlı takımdaki görevinden istifa eden 71 yaşındaki çalıştırıcıya sürpriz bir talip var.

ŞENOL HOCA AZERBAYCAN'IN RADARINDA

Türkiye Gazetesi'ndeki habere göre, son olarak Giovanni De Biasi'nin çalıştırdığı Azerbaycan Futbol Federasyonu, yeni hocanın Türk olmasını istiyor. Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri gerçekleştiren toplantıda ilk hedef olarak Şenol Güneş'i belirlerken, yılbaşına kadar kesin kararın verileceği belirtildi.
Şenol Güneş'in ise gelecek olan tekliflere açık olduğu ve Azerbaycan Milli Takımı'na sıcak baktığı belirtiliyor.

15 MAÇTA 10 GALİBİYET 3 MAĞLUBİYET

Beşiktaş, Şenol Güneş önderliğinde bu sezon çıktığı 15 resmi mücadelede 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşarken, 27 gol atıp 18 gol yedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap