SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selfie' çeken muhtara tepki!

Selfie' çeken muhtara tepki!

26 Mayıs 2016 Perşembe - 08:55




Adıyaman'ın Besni İlçesine bağlı Kurugöl Köyü Muhtarı Hamza Yıldırım, şehit cenazesinde selfi çektiği için vatandaşların tepkisini çekti.





Kurugöl Köyü muhtarlığı yapan Hamza Yıldırım, şehit cenazelerinde ve uygunsuz yerlerde çektiği özçekim nedeniyle sosyal medya bulunan kullanıcılar ile vatandaşlar tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı özçekim nedeniyle tepki toplayan muhtar vatandaşların sorunlarına eğilmediğini ve sürekli özçekim yaptığını öne süren vatandaşlar şunları söylediler:

“ Bir şehit cenazesinde özçekim yapan kişiyi ilk defa görüyoruz. Bizler muhtarların halkın sorunları ile ilgilenmesini beklerken bu muhtar ise sürekli elinde cep telefonu ile özçekim yapıyor. Bu duruma kaymakam sanırım tepkisiz kalmamıştır fakat bu durum hiç hoş değil. Bu durumda sosyal medya üzerinden de çok tepki gelmiştir, öylede olmuştur. Umarım muhtar bu alışkanlığından bir an önce vazgeçer ve halka hizmet için çalışır. Özellikle şehit cenazesi gibi çok hassas bir noktada özçekim yapması normal bir davranış olarak görmüyoruz”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap