SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Özdağ'dan "başbakanlık" çıkışı: Bizim hakkımız

Selçuk Özdağ'dan "başbakanlık" çıkışı: Bizim hakkımız

23 Eylül 2022 Cuma - 16:08




Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan İYİ Parti lideri Akşener'in "Ben başbakan olacağım" sözlerine yanıt geldi. Özdağ, “Başbakanlık öncelikle bizim hakkımız” açıklamasını yaptı.





İYİ Parti lideri Meral Akşener, daha önce "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna "Başbakanlığa adayım" demişti. Akşener'e Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan yanıt geldi. Özdağ, “Başbakanlık öncelikle bizim hakkımız” açıklamasını yaptı.

Cumuriyet'te yer alan habere göre Selçuk Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Meral Hanım ‘Seçmen ne derse, sandıktan ne çıkarsa başımın tacı’ demeyecek mi? Sandığa inanıyoruz. Milletimiz bize o zaman başbakanlığı yüzde 49 ile vermişti. Bir gece ‘hülle’ yaptılar. Adına da ‘demokratik darbe’ dediler. Şimdi diyoruz ki hak bizim. Milletimiz de hak teslimi yapar diye düşünüyoruz. Şimdi dayanışma halindeyiz, o zaman gelince yarışırız. O koltuğu bize millet vermişti, millet şimdi ‘O koltuğu size yeniden vereceğiz’ diyor. Birileri o koltuğu çalsa da millet bize geri verecek. Başbakanlık öncelikle bizim hakkımız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap