SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Geçer’den AKP’ye zor soru: Hazine arazileri kime satılacak?

Selçuk Geçer’den AKP’ye zor soru: Hazine arazileri kime satılacak?

31 Mayıs 2022 Salı - 11:38




Ekonomist Selçuk Geçer hazine arazilerinin vatandaşa konut yapılması için satılacağı yönelik açıklamalar üzerine AK Parti hükümetine Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zor bir soru sordu.





Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine arazileriyle ilgili son yaptığı açıklamaya Selçuk Geçer bir soruyla karşılık verdi. Geçer Hazine arazilerinin vatandaş için kullanıp kullanılmayacağını sorguladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, vatandaşın kendi evini yapabilmesi için büyükşehirlerde altyapılı arsa satışına başlayacaklarını açıkladı. Kurum yaptığı açıklamada “Hazine arazilerini vatandaşın kendi için konut yapması adına uygun şartlarda satışa çıkacağız. Vatandaş tek parselde kendi evini yapacak ya da talep örgütlenmesi ile daha büyük parseller alabilecek. İsteyen müteahhitlerle anlaşacak.” ifadelerini kullandı.

"GERÇEKTEN VATANDAŞA MI SATILACAK"

Bu açıklamalar üzerine kafası karışan ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya üzerinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a bir soru sordu. Geçer Twitter paylaşımında “Tek soru…. Hazine arazileri gerçekten konut yapsın diye vatandaşa mı yoksa ballılara mı satılacak” diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap