SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Bayraktar'ın tazminat zaferi! Kazanılan para oraya gidecek

Selçuk Bayraktar'ın tazminat zaferi! Kazanılan para oraya gidecek

01 Nisan 2022 Cuma - 15:39




T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, T3 Vakfı'nın İBB'den para aldığını iddia eden Çiğdem Toker'e karşı açtığı davayı kazandı. Mahkeme 30 bin lira ceza kesti.





T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar gazeteci yazar Çiğdem Toker’e karşı açtığı davayı kazandı. Toker, 28 Ocak 2019 yılında “İBB’den Vakıflara Hizmet Raporu” başlıklı bir yazı kaleme alarak, İBB’nin AK Parti yönetiminde olduğu yıllarda T3 Vakfı’na 41 milyon lira üzerinde para aktarıldığı iddia etmişti. İHA üretimiyle göz dolduran Selçuk Bayraktar’ın başında olduğu T3 Vakfı da Toker’e dava açtı. Mahkeme, Çiğder Toker’e 30 bin lira tazminat cezası verdi.

SELÇUK BAYRAKTAR: İLK YAYAN GAZETECİ MÜSVEDDESİ

Selçuk Bayraktar davayı kazandıklarını sosyal medya platformu hesaplarından duyurdu. Bayraktar, “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar... Bu, 2019 yerel seçim döneminde vakfımız aleyhine başlatılan kirli kampanyayı ve İBB'den para aldığı yalanını ilk yayan gazeteci müsveddesi. Gazetecilik; yalancılık sahtekarlık yüzsüzlük arsızlık da değildir.” dedi.

30 BİN TL BURS PROGRAMINA İLAVE EDİLECEK 

Mahkemenin verdiği tazminat kararını T3 Vakfı sosyal medya platformu Twitter’dan hesabından Toker’in attığı tweeti alıntı yaparak, “İftira zincirinin ilk halkası olan müfteriye karşı açtığımız dava sonuçlandı Etik ve ahlaktan taviz vermeyecek gazeteciler yetiştirmek üzere oluşturduğumuz burs programına 30 bin 000 TL’lik bir ilave de Çiğdem Toker aleyhine açtığımız davadan geldi. #GazetecilikMüfterilikDeğildir.” denildi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap