SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Bayraktar açıkladı: 6 günde dünya rekoru kırıldı

Selçuk Bayraktar açıkladı: 6 günde dünya rekoru kırıldı

22 Eylül 2019 Pazar - 19:34




Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST İstanbul’da 1,5 milyon ziyaretçi sayısını aştıklarını ve dünya rekoru kırdıklarını söyledi.





Bayraktar, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve  Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının  destekleriyle Atatürk Havalimanı’ düzenlenen, Anadolu Ajansının (AA) Global  İletişim Ortağı olduğu TEKNOFEST İstanbul’un ödül töreninde yaptığı konuşmada,   TEKNOFEST İstanbul’un ikinci yılında "gökyüzüne bakan her çocuğun gözündeki  parıltı en kıymetli umut ışığımızdır" dediklerini hatırlattı.

Bu pırıltıya 6 gün boyunca sabahtan akşama kadar şahit olduklarını  belirten Bayraktar, "Dün 1 milyonu aşmıştık, bugün 1,5 milyonu da aştık ve dünya  rekoru kırdık." dedi.
 
Artık milli teknoloji hamlesi aşısının tuttuğunu dile getiren  Bayraktar, "50 bin genç kardeşimiz ve sonrakiler ülkemizi, teknolojide inşallah  lider yapacaklar. Buradaki genç kardeşlerimiz, hepsi teknolojinin şampiyonları.  Ülkemizi uzayda, havacılıkta, yüksek teknolojide dünyada liderliğe taşıyacaklar."  diye konuştu.



 
1,5 milyonu aşkın ziyaretçinin kendileri için büyük bir cesaret  kaynağı olduğunu ve en büyük desteği bir anlamda bunun verdiğini ifade eden  Bayraktar, sözlerine şöyle devam etti:
 
"Aziz milletimize hepinizin huzurunda tüm kalbimle teşekkür ediyorum.  TEKNOFEST İstanbul, büyük bir takım oyunu. Önde biz görünenler dışında yüzlerce,  binlerce sessiz gönüllüsü var. Onlara da en içten minnet duygularımı iletmek  istiyorum. Bunun yanında tüm emek verenlere, tüm heyecanını duyanlara, tüm  paydaşlarımıza, ziyaretçilerimizle bire bir ilgilenen güvenlik güçlerimize,  organizasyonda görev alan tüm ekip arkadaşlarımızı tüm kalbi duygularımla  selamlıyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Tam bağımsız, güçlü ve müreffeh bir  Türkiye için 3. TEKNOFEST’te buluşmak üzere."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap