SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehitlerin arkası neden kesilmiyor

Şehitlerin arkası neden kesilmiyor

11 Ekim 2016 Salı - 14:08




CHP Genel Başkanı Kemak Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.





Partisinin grup toplantısında partililere hitap eden Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Bunlar terör örgütünün şehit ettiği askerlerimiz. Köklerini kazıyacağız, yeni tedbirler alacağız deniyor. Ya arkadaş ne yapacaksınız bir an önce yapın. Kanun dediniz yetki verdik, anayasa değişikliği gerekiyor dediniz ona da izin verdik. Şehitlerin arkası neden kesilmiyor.

Önlem alıyoruz, ne önlemi alıyorsunuz? Genelkurmay'ın açıklaması, son birkaç aydaki şehit sayımız 88. Siviller hariç. Düne kadar yaptıkları işlerin ne kadar yanlış olduğunu hatırlatıyorduk, böyle önlenmez diyorduk, siz anlamazsınız diyorlardı. 2002'de terörsüz bir ülke devraldılar, şimdi terör batağındayız.

"Aman ha sesinizi çıkarmayın, iyi şeyler yapın" dememizi istiyorlar, peki vatandaşın sesini kim dillendirecek? O da bizim görevimiz. Ülkemizde barış ve huzuru savunuyoruz, bunun olmasını istiyoruz. Teröre hep birlikte karşı çıkacağız, her ortamda lanetlememiz lazım. Yeri geldiğinde doğruları söylemekten kaçınmayacağız, yeri geldiğinde eleştirmekten de kaçınmayacağız.

Van'ın Özal ilçesi Başkan Yardımcısı PKK'lı terörist tarafından öldürüldü, aileyi aradım baş sağlığımı ilettim. Dicle İlçe Başkanı hayatını kaybetti. Düzenlenen terör saldırısı sonrası iki AKP Başkan Yardımcısı hayatını kaybetti. Başta Binali Yıldırım başta olmak üzere bütün AKP camiasına baş sağlığı mesajlarımızı iletiyoruz.


Bu sabah saatlerinde bir gazetecinin evi basıldı. DHA'nın Tunceli'de görev yapan muhabiri. Bakın gerekçeyi okuyorum; "Toplantı, gösteri, eylem, yürüyüş gibi olayları haberleştirerek terör örgütünün propagandasını yapmak"

Anlamak mümkün değil, gazetenin haber yapması ne zaman suç oldu? Öyle istiyorlar ki terör haberi yapılmasın. Bir haber yapmak ne zamandan beri terör örgütü propagandası oluyor. Teröristi yakalarsın, kimse bir şey demiyor ki buna. Ama bir gazetecinin tutuklanması bizim haber hakkımızın kısıtlanması demektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap