SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit yüzbaşının cenaze namazı AK Partili isim için ikinci kez kılındı

Şehit yüzbaşının cenaze namazı AK Partili isim için ikinci kez kılındı

03 Mart 2020 Salı - 12:15




İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin, memleketi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze namazının ise Orman ve Su İşleri Eski Bakanı AKP'li Veysel Eroğlu geç kaldığı için ikinci kez kılındığı belirtildi.





İdlib şehitlerimizden Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin için Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde tören düzenlendi. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen cenaze töreni akabinde öğle namazını müteakip kılınan şehit yüzbaşının cenaze namazı, ikinci kez kılındı.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, cenaze namazının kıldırmasının ardından cemaate seslenerek, cami cemaatinin yetişememesinden dolayı cenaze namazının ikinci defa kılınacağını belirtti. Ancak, şehit Yüzbaşı Şahin'in cenaze namazının  Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu'nun geç kalması nedeniyle ikinci defa kılındığı belirtildi.

Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin'in Afyon Dinar'daki cenazesi İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un cenaze namazı sırasında cemaatin önüne geçerek fotoğraf çektirmesiyle de gündeme gelmiş ve Cesur tepki toplamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap