SON DAKİKA



Haber > Gündem > Seçil Erzan milyon dolarları böyle götürdü!

Seçil Erzan milyon dolarları böyle götürdü!

29 Kasım 2023 Çarşamba - 16:34




Mağdurun ofisinden çıkarken görüntülendi: Fatih Terim, Arda Turan, Muslera...





Ülke gündemini meşgul eden Seçil Erzan'a ait yeni görüntüler sosyal medyada viral oldu. Paraları elden aldığına dair iddiaları üzerine bir mağdurun ofisinden çıkarken kameralara yakalandı. Arkasından gelen şahsın elinde tuttuğu bir poşet dolusu para dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

Dalancılık vakasında ülke gündemine oturan Seçil Erzan dosyasında 18 kişinin ismi bulunuyor. Zengin futbolcu ve iş insanlarından topladığı ve yüksek getiri vaadiyle dolandırdığı ortaya çıktı. Türkiye'nin en ünlü isimlerinden oluşan mağdur listesi paylaşıldı.

MAĞDURUN EVİNDEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Seçil Erzan tarafından kamuoyunda oluşturulan hayali "Fatih Terim Fonu" olarak isimlendirilen dolandırıcılıkta 18 isim yer aldı. İki önemli gelişmenin yaşandığı olayda Seçil Erzan'ın paralarla mağdurun evinden çıktığı anlar görüntülendi.

Milyon dolarların havada uçuştuğu hayali fonda; Fatih Terim, Buse Terim, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, futbolcular Arda Turan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Hakan Ateş, Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dikkat çekti.

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ KONUŞTU

Seçil Erzan konusu hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. İddianameye göre 7 sanık ve 18 müşteri bulunuyor. İstanbul 41'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edilerek ilk duruşma yapıldı.

Davanın ikinci duruşması 12 Ocak 2024 tarihinde yapılacak. Ortaya atılan iddiaların sonucunda ise kimlerin suçlu, kimlerin suçsuz olduğunu, bu konuda müştekiler, tanıklar ve şüphelilerin dinleneceğini belirtti.

CEZAEVİNDEN NAKİL OLDU

Seçil Erzan dolandırıcılık iddialarının ardından tutuklanarak Bakırköy Kadın kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Seçil Erzan geçtiğimiz gün Silivri Cezaevi olarak bilinen ve yakın zamanda ismi değişen Marmara Cezaevine nakledildi. Güvenlik amacıyla yapılan nakil işlemlerinin ardından ek bir gelişme meydana geldi.

Erzan'ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan'a mahkemeden mesaj geldi. Avukata gelen mesajda, "İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2023/341 sayılı dosyasında sanık Seçil Erzan’ın telefonunda bilirkişi incelemesi yapılabilmesi için 6 haneli telefon şifresini çok ivedi mahkememize bildirmeniz gerekmektedir.” ifadeleri bulunuyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise Erzan'ın avukatı Karaaslan'a sorduğunu işaret ederek, "Evet böyle bir SMS geldi. Ben de Seçil'den şifreleri aldım. Geriye dönük silinmiş mesajlara ulaşmak için çalışma yapılacak.” ifadelerini kullandı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap