SON DAKİKA



Haber > Gündem > Savcılık düğmeye bastı: 14 ilde operasyon

Savcılık düğmeye bastı: 14 ilde operasyon

08 Ocak 2019 Salı - 11:00




Kocaeli merkezli 14 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına yönelik





Alınan bilgiye göre, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen  soruşturma çerçevesinde, 13'ü muvazzaf 20 askeri personel ile askeri personelle  ilgilendiği tespit edilen 2 sivil hakkında gözaltı kararı verildi.

Soruşturma kapsamında, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü  ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanmasına yönelik, Kocaeli, İstanbul, İzmir,  Ankara, Muğla, Niğde, Bartın, Bingöl, Çankırı, Kahramanmaraş, Isparta, Giresun,  Zonguldak ve Yalova'da eş zamanlı operasyon başlatıldı.

MUĞLA'DA 4 MUVAZZAF ASKER İLE 2 SİVİL YAKALANDI

 Muğla'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 4 muvazzaf asker ile iki sivil yakalandı. 

Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'nin yapılanmasına yönelik  yürüttüğü soruşturma kapsamında Jandarma, Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik  Komutanlıkları emrinde aktif görevde bulunan  4 muvazzaf asker ile 2 sivil  hakkında gözaltı kararı verildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele  Şubesi ekiplerince Muğla ve ilçelerinde düzenlenen operasyonda 6 şüpheli  gözaltına alındı.


Yakalananlar arasındaki iki sivilin ByLock kullanıcısı olduğu  anlaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap