SON DAKİKA



Haber > Gündem > Savcıyı öldürmek için tetikçi tuttular

Savcıyı öldürmek için tetikçi tuttular

11 Aralık 2023 Pazartesi - 10:11




Çanakkale’de iddiaya göre, tutuklanan 2 kardeş aralarında Cumhuriyet savcısının da olduğu 7 kişilik ölüm listesi hazırlayarak kiralık katil tuttular.





Sabah Gazetesi’nden Atakan Irmak’ın haberine göre, Çanakkale'de bir savcı tutuklu iki kardeş tarafından kiralık katil tutularak öldürülmek istendi.

İddiaya göre, hırsızlıktan tutuklanan Enver Ç. ve Kenan Ç. kendilerine dava açan cumhuriyet savcısı Ali K.'ye karşı kin gütmeye başladı. Cezaevinde Coşkun T. isimli kişi ile tanışan iki kardeş kişiyi kiralık katil olarak tuttu.

Coşkun T. tahliyesine kısa bir zaman kala 130 bin lira karşılığında savcıyı öldürmeyi kabul etti. Coşkun T. Cezaevi çıkışı Enver Ç. ve Kenan Ç.'nin kardeşi Murat Ç. tarafından karşılandı.

Şüpheliler, Gökçeada'da keşif yaparken, bir vatandaş olup biteni öğrenince jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri olayla ilgili operasyon başlattı.

Coşkun T.'nin ifadesinde iki kardeşin Cumhuriyet Savcısı A.K. ve hayvancılık işleriyle uğraşan Aleksi M., Fırat A., Gökhan A., Kemal A., Şirvan A., Ümit K., ve Yalçın A. isimli şahısların öldürülmesi için teklif yaptıklarını itiraf etti.


Öte yandan Tetikçinin telefonunda, Cumhuriyet Savcısının işine giderken kullandığı güzergaha ait yol bilgileri ve yine savcıya ait fotoğraflar ele geçirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap