SON DAKİKA



Haber > Gündem > Savaş değil sele önlem

Savaş değil sele önlem

15 Ağustos 2012 Çarşamba - 12:56




Samsun’un Atakum ilçesinde yaşanan sel felaketlerinden en büyük zararı gören İl Jandarma Komutanlığı, sel sularının geldiği yerlere kum torbaları yerl





Yaklaşık 2 aydır sel felaketlerinin yaşandığı Samsun’da 7, 8 ve 9 Ağustos tarihlerinde Atakum ilçesinde yaşan sel felaketinde özellikle Alanlı Deresi’nin taşması sonucu gelen sel suları en büyük zararı İl Jandarma Komutanlığı’na verdi. Selin getirdiği çamur ve pisliği kendi imkanları ile temizleyen askerler, yeni sellere karşı önlemler aldı. Savaşa hazırlanır gibi sel felaketine hazırlanan askerler, sel sularının geldiği bölgelere kum torbaları yığdı. Sele karşı askeri usul önlem alan jandarma, bu şekilde sel sularının kışlaya girmesini engellemeye çalışıyor. Selin ardından evleri ve iş yerleri sular altında kalan bazı vatandaşlar kendi imkanları ile ev ve işyerlerini temizlerken, hiçbir yetkilinin gelmediğini ve kendilerine yardım edilmediğini ileri sürdüler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap