SON DAKİKA



Haber > Gündem > Salih'e teşekkür ediyorum

Salih'e teşekkür ediyorum

22 Şubat 2016 Pazartesi - 12:43




CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Türkiye'nin, her alanda çok sayıda Salih Dursunlara ihtiyacı olduğunu belirterek, "Salih Dursun'a bir siyaset a





CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, dün oynanan Galatarasay-Trabzonspor maçını değerlendirdi. Pekşen, basın toplantısına üzerinde, "Türk futbolunun kara gecesi" yazılı, Trabzonlu futbolcu Salih Dursun'un, dünkü maçta hakeme kırmızı kart gösterdiği büyük boy fotoğraf getirdi.

Kırmızı kartın, Türkiye'yi bu duruma sürükleyen bütün otoritelere gösterildiğini savunan ve Türkiye'nin her alanda çok sayıda Salih Dursunlara ihtiyacı olduğunu belirten Pekşen, şunları kaydetti: "Ülkede bugün büyük bir cumhurbaşkanlığı boşluğu vardır, oraya kırmızı karttır. Ülkeyi, büyük krizin eşiğine sürükleyen siyasi iktidara, Ortadoğu bataklığına sürükleyen Başbakan'a, bütün spor federasyonlarını AKP'nin arpalığı haline çeviren Spor Bakanı'na kırmızı karttır. Klüplerin teknik direktör atamalarına dahi müdahale edip, teknik adamları, AKP il başkanlıklarından kimlik ve referans mektubu getirmeye mecbur bırakan Futbol Federasyonu Başkanı'na, hakem derneği, hakem komitesinin başındaki herkese kırmızı karttır. Keşke Salih Dursunlar çoğalsa. Dün Türkiye, büyük drama tanık oldu. Bu yalnızca Trabzonspor'a yapılmıyor. Bütün klüplerimizde yaşanan dram. Salih Dursun'a bir siyaset adamı olarak minnettarım, teşekkür ediyorum. Bu kırmızı kart Danıştay, Yargıtay, üniversitelere, boyun eğip susan herkesedir. Bu ülkenin keşke çok sayıda Salih Dursunları olsaydı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap