SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sahibinden.com neden açılmıyor? İşte resmi açıklama!

Sahibinden.com neden açılmıyor? İşte resmi açıklama!

03 Ocak 2024 Çarşamba - 13:22




e-ticaret platformu Sahibinden.com'a erişim sorunu yaşanıyor. Şirket'ten yapılan açıklamada erişim hatasının alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi.





Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Sahibinden.com'a erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar siteye erişim sağlamaya çalıştıklarında, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Sorunun alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi. 

Şirketin sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Sahibinden.com ÇÖKTÜ MÜ?

Sahibinden.com Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre, “Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır” denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap