SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rusya Dışişleri Bakanı tehdit etti! Türkiye’yi uyarıyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı tehdit etti! Türkiye’yi uyarıyoruz

12 Nisan 2021 Pazartesi - 15:31




Mısır'da konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'nin Ukrayna'ya İHA vermesine ilişkini "Bu militarist eğilimleri teşvik etmemeleri konusunda uyardığımızı belirtmek isterim" ifadelerini kullandı





Sputnik'in haberine göre, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi görüştükten sonra Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yle bir araya gelen Lavrov, burada düzenlenen basın toplantısında Türkiye'yi tehdit etti.

Lavrov, Türkiye'nin Ukrayna'ya İHA vermesine nasıl yaklaştıklarını sorması üzerine Rusya'nın Ankara ve diğer başkentleri Kiev'in militarist eğilimlerinin teşvik edilmemesi konusunda uyardığını ifade etti.

Lavrov, "Tüm ilgili ülkelere, Türkiye de bunlardan biri, mevcut durumu, Kiev rejiminin ebedi militarist açıklamalarını incelemelerini tavsiye ettiğimizi ve bu militarist eğilimleri teşvik etmemeleri konusunda uyardığımızı belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap