SON DAKİKA



Haber > Gündem > Resulayn’da teröristler bir bir yakalanıyor!

Resulayn’da teröristler bir bir yakalanıyor!

11 Ekim 2019 Cuma - 12:56




TSK'nın başlatttığı Barış Pınarı Harekatı'ndan yeni görüntüler ortaya çıktı. Resulayn'da yakalanan 3 terörist, başlarına çuval geçirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.





Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Fırat'ın doğusunun terör örgütlerinden arındırılmasına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda 3. güne girildi. Terör hedeflerini savaş uçakları ve kara destek vasıtalarıyla vurmayı sürdüren TSK birlikleri, Suriye'deki ilerleyişine de devam ediyor. Bölgede hakimiyeti sağlayan Mehmetçik, Resulayn'da 3 teröristi sağ olarak ele geçirdi. Sosyal medyada yer alan görüntülerde ise teröristlerin başına çuval geçirilmesi ise dikkat çekti.

3 TERÖRİST YAKALANDI

Barış Pınarı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 277 olurken TSK ve ÖSO harekatı başarıyla sürdürmekte. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde 3 terörist sağ olarak ele geçirildi. Görüntüde ise teröristlerin başına çuval geçirilmesi ise gözlerden kaçmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap