SON DAKİKA



Haber > Gündem > Polis, müşteri kılığına girip ihlalleri tek tek tespit etti

Polis, müşteri kılığına girip ihlalleri tek tek tespit etti

20 Temmuz 2023 Perşembe - 11:08




Konya’da güvenli bir trafik ortamı oluşturmak için İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sivil trafik polisleri tarafından şehir içi minibüslere yönelik denetim yapıldı. Denetimde sivil polisler müşteri kılığında minibüslere binerek ihlalleri tek tek tespit etti.





Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafiği daha güvenli hale getirmek için denetimlere aralıksız devam ediyor. Sivil trafik polisleri tarafından şehir merkezindeki minibüslere yönelik denetim yapıldı. Denetimde sivil polisler müşteri kılığında minibüslere binerek ihlalleri tek tek tespit etti. Denetimde telefonla konuşan, emniyet kemeri takmayan, fazla yolcu alarak kural ihlali yapan sürücüler tespit edilerek polis uygulama noktasında durduruldu. Uygulama dahilinde araçtaki fazla yolcular araçtan indirilirken, sürücü evrakları ve araç ruhsatları da kontrol edildi.
Fazla yolcu taşımaktan hakkında idari işlem yapılan minibüs sürücüsü Mustafa Gür, “Bu tür uygulamalar kent genelinde polis ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Cezamızı yedik, yapacak bir şey yok. Sürekli yapılıyor bu uygulama” dedi.
Minibüste bulunan yolcular ise bu tür uygulamaların can güvenliği için çok faydalı olduğunu ifade ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap