SON DAKİKA



Haber > Gündem > Polis memuru gözyaşlarını tutamadı

Polis memuru gözyaşlarını tutamadı

31 Mayıs 2016 Salı - 20:19




PKK'lı teröristlerin Van'da düzenlediği saldırıda şehit düşen polis memurunun Giresun'daki cenazesinde gözyaşları sel oldu. Bir polis de ağladı...





Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Van’ın Hacıbekir Mahallesi’nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan iki polisten biri olan Osman Bodur'un Giresun Eynesil ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Bir polis memuru törende ağladı.

Bodur'un naaşı, Görele Devlet Hastanesi morgundan alınarak konvoy eşliğinde Eynesil ilçesindeki Merkez Eski Camisi'ne getirildi. Ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar, şehidin getirilişi sırasında terör örgütü aleyhinde slogan attı.

Cenaze törenine şehidin annesi Nadiye (80), eşi Fatma Bodur, çocukları Ömer Faruk, Furkan ve Emine Berah Bodur'un (5) yanı sıra Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Vali Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Yardımcısı Canikli, şehidin lise öğrencisi oğulları Ömer Faruk ile Furkan Bodur'u teselli etti.


Şehidin naaşı, kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı İshaklı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Babasını 8 yaşında kaybettiği öğrenilen 21 yıllık polis memuru olan Bodur'un, yaklaşık iki yıldır Van'da görev yaptığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap