SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK yol kesip 13 aracı yaktı

PKK yol kesip 13 aracı yaktı

22 Temmuz 2015 Çarşamba - 10:34




Alınan bilgiye göre, PKK mensubu yaklaşık 30 kişi, Kağızman-Iğdır-Erzurum karayolunun Çayarası Köyü Zeraphane mevkisinde araçları durdurdu.





Sürücüleri araçlardan indiren PKK'lı grup, örgüt propagandası yaptıktan sonra aralarında TIR ve tankerlerin de bulunduğu 13 aracı ateşe verdi.Olaya müdahale için bölgeye gelen güvenlik güçleri ile grup arasında kısa süreli çatışma yaşandı.Yanan araçların söndürülmesi için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçları söndürme çalışmalarına, bölgede alınan güvenlik önlemlerinin ardından başlandı. Karayolundaki farklı noktalarda PKK'lılarca yakılan 8 TIR, bir LPG tankeri, 2 pikap ve 2 otomobile itfaiye ekipleri güçlükle müdahale etti.Kars merkez ve Kağızman'dan bölgeye sevk edilen 4 itfaiye ekibinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından araçlardaki yangın söndürüldü.PKK'lıların araçlardan indirdikleri sürücü ve yolcuların cep telefonlarına da el koyduğu öğrenildi. Kağızman kırsalına kaçan grubun yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap