SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pirana dehşeti! Peş peşe cesetler çıkarılıyor

Pirana dehşeti! Peş peşe cesetler çıkarılıyor

07 Ocak 2022 Cuma - 10:49




Paraguay'da dört yüzücünün cansız bedenleri, üstlerinde korkunç pirana ısırıklarıyla bulundu. Yılbaşında da bir düzine yüzücünün pirana saldırısına uğradığı bildirildi.





22 yaşındaki bir adam, ailesi onun gözden kaybolduğunu fark ettiğinde Başkent Asuncion'un güneyindeki Paraguay nehrinde yüzüyordu.

Cesedi 45 dakika sonra, uzuvları piranalar tarafından fena şekilde ısırılmış halde bulundu.

Pazartesi günü, 49 yaşında bir adamın cansız bedeni de Puerto Rosario kasabası yakınlarında aynı nehirde bulundu.

La Nacion'un bildirdiğine göre, doktorlar adamın boğularak öldüğünü doğruladı, yüzünde ve ayaklarında da pirana ısırıkları olduğunu ortaya çıkardı.

Geçen Pazar günü Tebicuary nehrinde iki kişi daha vücutlarında pirana ısırıkları ile ölü bulundu.


Ayrıca, Itapua'daki Bella Vista yüzme kulübünde Yılbaşı gününde bir düzine yüzücünün piranalar tarafından saldırıya uğradığına dair haberler de gelmeye başladı.

Piranhalar genellikle insanlara saldırmaz ancak bildirilen olaylar, daha agresif olma eğiliminde oldukları Ekim'den Mart'a kadar süren üreme mevsiminde meydana geldi.

Biyolog Julio Capli, bölgedeki yüzücüleri batık veya yüzen bitkilerin bulunduğu sulara girmemeleri konusunda uyardı.

ABC'ye verdiği demeçte Capli, piranaların yuvalarını bu tip yerlere yaptığını ve yumurtalarını korumak için saldırdıklarını belirtti.

Capri, piranaların saldırdığında genellikle alt uzuvları hedef aldıklarını ancak korku filmlerindeki gibi atlamadıklarını söyledi.


Isırıldığını hisseden yüzücülerin bir an önce sudan çıkmaları gerekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap