SON DAKİKA



Haber > Gündem > PİLOT’un yeni dönem girişimleri belli oldu

PİLOT’un yeni dönem girişimleri belli oldu

08 Ağustos 2023 Salı - 12:11




Türk Telekom’un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures’ın girişim hızlandırma programı PİLOT’un 11. dönem girişimleri belli oldu.





Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonrası egaranti, Finceptor, FINSO, F-Ray/JetScoring, Link Robotics, Medialyzer ve Sensemore programa katılmaya hak kazanan girişimler olarak belirlendi. Yeni döneme seçilen 7 girişimin her biri program sonunda TT Ventures’tan 50 bin dolar yatırım alma imkânına sahip olurken, Türk Telekom ile iş birliği yapma fırsatı bulacak. Girişimleri ayrıca, Amerika’da girişimcilik ekosistemine yönelik global vizyona hâkim olacakları ve işlerini geliştirecekleri iki haftalık bir program bekliyor.

12 haftalık program

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Yeni döneme seçilen 7 ekip, iş fikirlerini başarılı bir şekilde uygulayabilmek için 12 hafta boyunca sektör profesyonelleri ile başarılı girişimci ve yatırımcılardan oluşan Türk Telekom mentor ağından destek alacak. Bugüne kadar girişimlerimizin, dünyanın dört bir yanında elde ettiği başarılı sonuçlar bizim için gurur verici. Türk Telekom’un yüksek teknoloji birikimi ve deneyimini TT Ventures ve PİLOT ile girişimlerimize aktararak ekosisteme destek olmaya devam edeceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap