SON DAKİKA



Haber > Gündem > Perinaz Mahpeyker Yaman'dan açıklama geldi: Kılıçdaroğlu'ndan özür dilerim!

Perinaz Mahpeyker Yaman'dan açıklama geldi: Kılıçdaroğlu'ndan özür dilerim!

02 Eylül 2023 Cumartesi - 13:35




Kılıçdaroğlu’nun Mayıs ayında atadığı danışman Perinaz Mahpeyker Yaman, paylaştığı skandal tweetler için açıklama yaptı





Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçen Mayıs ayında "genel başkan danışmanı" olarak atadığı Perinaz Mahpeyker Yaman'ın, sosyal medya hesabından yapmış olduğu tartışmalı paylaşımlar, kamuoyunun gündemine oturmuştu.

Perinaz Mahpeyker Yaman ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, bu paylaşımların kendisi tarafından değil, yanında çalışan personeli tarafından yapıldığını iddia etti.

Yaman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Özür dilerim. Dünden beri sosyal medya üzerinden benimle ilgili yapılan yorumları okuyunca bir açıklama yapmam gerektiğine inanıyorum. Her şeyden önce benim üzerimden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan son derece yakışıksız suçlamalar için buradan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür diliyorum. Bütün samimiyetimle ve inancımla söylüyorum ki o tweetleri ben yazmadım. Ben bir iş kadınıyım ve bazen aylarca sahada olduğum oluyor (işim köyleri elektrik bağlantıları olduğu için) telefonumun tüm sosyal medya şifrelerini yanımda çalışan personele veriyordum ve kimi zaman aylarca sosyal medya kullanmıyordum. Evet doğrudur yıllarca AK Parti'yi destekledim çeşitli kademelerde aday adayı oldum ama hiçbir zaman Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'e saygısızlık edecek kadar vicdansız olmadım. Nitekim uzun yıllardır Anıtkabir'e hep ziyaret ederim ve onurla ziyaret etmişim. Ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na inandım. Bu ülkenin barış ve özgüre kavuşması için göstermiş olduğu fedakarlığı görünce Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir nefer olarak çalışmak istedim. Bir altı çocuk annesi ve bir iş kadını olarak bundan onur duyuyorum. Tekrar tekrar benim yazmadığım ama sizleri derinden üzen bu tweetler için hepinize özür diliyorum Saygılarımla."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap