SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgür Özel, Saadet Partili Bitmez'i hastanede ziyaret etti

Özgür Özel, Saadet Partili Bitmez'i hastanede ziyaret etti

13 Aralık 2023 Çarşamba - 14:49




CHP lideri Özgür Özel, Saadet Partili Hasan Bitmez’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.





CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’i, dün TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşmasının sonunda fenalaşmasının ardından tedavi gördüğü Bilkent Şehir Hastanesi’nde ziyarette bulundu.

Özel, ziyaretinin ardından Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve CHP milletvekilleri ile birlikte, hastane önünde açıklama yaptı.

'HEPİMİZ AÇISINDAN ÜZÜNTÜ VERİCİ VE DERS VERİCİ OLMAK DURUMUNDA'

Özel, şunları söyledi:

“Bilgi aldık ve Saadet Partisi Grubu’ndan çok değerli arkadaşlarımızla, büyüklerimizle durumu değerlendirdik. Dün ben, İstanbul’da olduğum sırada Grup Başkanvekilimiz durumu haberdar etti. Hasan Bitmez, bizim; Meclis’e geldiği ilk günden beri iki grup arasında köprü olmuş, çok çalışkan, sürekli odamıza, grubumuza gelen giden; partisi için ve Kocaeli’nin sorunlarını dile getirmek için üstün gayret gösteren çok samimi, çok gayretli bir siyasetçi. Dünden bugüne hep birlikte dua ediyoruz. Hocalarımız sağlık durumu hakkında bilgilendirmeyi yapıyorlar. İşin o kısmını kendilerine bırakıyorum.

'SAĞLIKTAN DAHA ÖNEMLİ HİÇBİR ŞEY YOK'

Böyle bir şeyin Meclis kürsüsünde yaşanmış olması, hepimiz açısından üzüntü verici ve ders verici olmak durumunda. Elbette siyasetin bir kısmı müzakere, bir kısmı münakaşa. Ama her türlü sağlık durumunu değerlendirmek gerekiyor. Ve sağlıktan daha önemli hiçbir şeyin olmadığı ortada.

Bugün Meclis’teki herkesin yüreği ağzında, Hasan Bitmez büyüğümüzden bir iyi haber bekliyorlar. Bu üzüntülerden, bu sıkıntılardan ders almak gerekiyor. Bundan sonraki süreçte durumu yakından takip edeceğiz. Ailesine, değerli eşine, kıymetli babasına söylediğim gibi: Emin ellerdeler. Yapılabilecek her şey yapılıyor. Biz de hep birlikte dua ediyoruz.”

BAŞHEKİM ÖZATİK: YÜKSEK HAYATİ RİSKİ DEVAM EDİYOR

Özel, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, Hasan Bitmez’in son durumunu sorması üzerine Özel, sözü Bilkent Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Doktor Mehmet Ali Özatik’e verdi. Doktor Özatik, şunları söyledi:

“Halen aynı yükseklikte hayati riski devam ediyor, maalesef. Gerekli müdahaleleri devam ediyor. Yapay kalp ve akciğer cihazı ile şu anda dolaşımını ve solunumunu sağlayabiliyoruz. Yüksek hayati riski devam ediyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap