SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgür Demirtaş Erzurum’daki saldırıya çok kızdı: Yazıklar olsun size..

Özgür Demirtaş Erzurum’daki saldırıya çok kızdı: Yazıklar olsun size..

08 Mayıs 2023 Pazartesi - 11:21




Ekonomist Özgür Demirtaş dün Erzurum'daki bazı vandalların Ekrem İmamoğlu’nun seçim mitingine ve katılanlara karşı yapılan saldırıyı sert dille kınadı. Özgür Demirtaş “Yazıklar olsun size.” dedi.





Ekonomist Özgür Demirtaş da Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum seçim mitinginde yaşananlara bir tepki gösterdi. 

14 Mayıs seçimlerine günler kala seçimlere kan bulaştı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu ve mitinge gelen vatandaşlar vandallar tarafından provoke edilerek taşlandı.

Özgür Demirtaş Erzurum’daki çirkin saldırıyı kınadı

Ekonomiye yönelik çıkışlarıyla bilinen ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş da  Erzurum’da yaşanan çirkin olaya kayıtsız kalamadı.

Özgür Demirtaş Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımında, savaş değil seçime gidildiğine dikkat çekti. Demirtaş, “Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun.” dedi.


Özgür Demirtaş’ın paylaşımı şöyle:

“Erzurum’da Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Taş atan insanların yüzleri kameralarda açık seçik ortada. Yaralanan tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Savaş değil seçim. Demokratik bir seçim. Çocukların yüzünün kanamasına değer mi? Gerçekten değer mi? Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun.”

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingine taşlarla saldırı yapıldı

Dün Erzurum’a 14 Mayıs seçim kampanyası kapsamında miting için giden İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu çıktığı seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşma esnasında, öncesinde toplanan vandallar grubu tarafından taşlandı. Kalabalığa da atılan taşlı olayda yaralananlar oldu. İmamoğlu ve ekibine bir şey olmadı. Olaylar sonrası Ekrem İmamoğlu mitingi yarıda kesmek zorunda kaldı. Olaylardan Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Emniyet yetkilileri sorumlu tutuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap