SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oturmaya değil çalışmaya geldik

Oturmaya değil çalışmaya geldik

11 Şubat 2016 Perşembe - 10:18




CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, çalışma süresi boyunca yapacakları çalışma hakkında bilgi ve





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Parti olarak yerel basını çok önemsediklerini belirten CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “Yerel basın çok önemli ve çok güçlü. Karadeniz Gazetesi de Trabzon’daki yerel basının güçlü ve bütün bölgeye hakim olan gazetesidir” dedi.

9 PUANLIK AÇIK

26 Aralık 2015’te yapılan CHP Trabzon il kongresinde bu göreve talip olduklarını belirten İl Başkanı Güngör, “Partililerimiz bir tecelli etti. Bunu biz pek fazla önemsemiyoruz. Sonuçta bir görevdir ve bu görev bize verildi. Peki, biz bundan sonrası için ne yapabiliriz? CHP’nin mevcut durumu hakkında neler yapılabilir? Trabzon’un durumuna bakıldığı zaman oy oranı yüzde 16 iken Türkiye ortalaması yüzde 25. Bu aradaki 9 puanlık açığı ivedilikle kapatmamız gerekir. Eğer Türkiye ortalamasının gerisinde isek, kendimize bir öz eleştiri yapmamız gerekir. Partimizin yönetimindeki birçok arkadaş yeni ve hepimiz heyecanlıyız. İki senelik görev sürecimiz içerisinde partimize ne kazandırabiliriz? Siyasi yapımızı insanlara nasıl anlatabiliriz? Kendi projelerimizi ortaya koyarak, kimseyi kırıp dökmeden, yıkmadan birebir sokağa inerek sokakta insanlarla güzel bir şekilde konuşarak yol almak istiyoruz” dedi.

ŞEHİTLERDEN RANT ELDE EDİLİYOR

Türkiye’nin içinde bulunduğu konumu anlatmaya gerek olmadığını belirten Güngör, “Terör almış başını gidiyor ve her gün şehit cenazesi geliyor. Ülkenin bu duruma gelişine sebep veren siyasi iktidar şehit cenazelerinden rant elde etmeye çalışıyor. Biz bunları hoş görmüyoruz ve zaman zaman cenazeleri siyasi rant olarak kullananlara da gerektiği şekilde yanlış yapıldığını anlatmaya çalışıyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken bütün Karadeniz’deki gazetelerin ağabeyi durumundaki Karadeniz Gazetesi’nden destek istiyoruz. Bizim yapmış olduğumuz çalışmaları gazetenizde ne kadar yer verebilirseniz, bizleri mutlu edersiniz. Biz de parti olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

GÖREV ALMAK İSTİYORUZ


Sosyal demokrat bir parti olduklarını belirten Güngör, “Bunun kökeninde yatan çalışandır, emektir, emekçi, işçi, köylüdür, iş adamı, esnaftır. Önemli olan ülkenin kalkınabilmesine hep beraber nasıl bir ivme kazandırabiliriz. Halkımızı nasıl biraz daha refah ve huzur içinde yaşatabiliriz, doğuda olan savaşı ne zaman ve nasıl bitebileceğimizi konuşacağız. Bu konularda çıkış yolu arayacağız. Tek bir hedefimiz var, partimizi ülkenin rayına oturmasında işlevsel olarak doğru dürüst yönetilmesine katkı vermeliyiz. Bundan sonra yapılacak seçimlerde ülkenin yönetiminde görev almak istiyoruz. Ümitliyiz, inançlıyız, kararlıyız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap