SON DAKİKA



Haber > Gündem > Otoparktaki yangın 70 aracı kül etti!

Otoparktaki yangın 70 aracı kül etti!

16 Haziran 2016 Perşembe - 16:44




Konya'da kazalı araçların bulunduğu bir otoparkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında en az 70 araç küle döndü.





Konya merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'ndeki, içerisinde kazalı ve trafikten men edilen çok sayıda aracın bulunduğu otoparkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevler, parktaki kuru otların da tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü ve araçlara sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, farklı noktalardan söndürme çalışmalarına başladı.

Yanan araçlardaki yakıt nedeniyle zaman zaman küçük çaplı patlamalar yaşandı. Yangın, itfaiyenin yoğun çabası sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü.

70 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Yaklaşık 70 aracın zarar gördüğü yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Bu arada yaşananları duvarın ardından izleyen bir grup çocuk, itfaiyeciler ve gazetecilere taşla saldırdı.


Olaylar, polisin çevrede güvenlik önlemi almasıyla sonlandırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap