SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oryantal Didem Kınalı'nın zor günleri! İlk kez açıkladı..

Oryantal Didem Kınalı'nın zor günleri! İlk kez açıkladı..

08 Mayıs 2021 Cumartesi - 15:40




İbo Show’da Bülent Serttaş’la yaşadığı polemikle geçtiğimiz aylara damga vuran ünlü oryantal Didem Kınalı, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren Kınalı, pandemi nedeniyle zor günler yaşadığını söyledi.





Oryantal dansın kraliçesi Didem Kınalı, önceki gün Cihangir’deydi.

Oryantal Didem Kınalı'nın zor günleri! İlk kez açıkladı..

Evine girmeden önce kameralara yakalanan Kınalı, gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirmedi.

“FATURALARIMI MENAJERİM ÖDEDİ” Snob Magazin’de yer alan habere göre; koronavirüs pandemisinden dert yanan Kınalı, şöyle konuştu:

"Arkadaşlar 1 yıldır para kazanamıyorum. E-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuru yaptım ama geri dönmediler. Sağ olsun menejerim Haluk Şentürk bana yardım etti."


“HİÇ GELİRİM YOK”

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl açtığı dans okulun kapatmak zorunda kaldığını söyleyen Kınalı, "Zor durumdayım. Hiç gelirim yok. Allah sonumuzu hayreylesin." dedi.

Oryantal Didem Kınalı'nın zor günleri! İlk kez açıkladı..

"DEVLETİMİZ SESİMİ DUYAR UMARIM"

Pandemi sürecinde sanatçıların maddi destek alamadığını söyleyen Kınalı, “Oyuncular, müzisyenler ve dansçılara yardım edilmedi. Devletimiz sesimi duyar umarım. Benim tek işim dans etmek. 1 yıldır çalışmamama rağmen 20 bin TL'lik vergi ödemem istendi. Çalışmadan nasıl ödeyeceğim?" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap