SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mutluyuz Beraberiz

Mutluyuz Beraberiz

05 Eylül 2012 Çarşamba - 12:09




Trabzon’da düğün kavgasına son noktayı gelin ve damat koydu. İmam nikahı isteği üzerine patlak veren kavga sonrası konuşan Aysel ve Adem Kurtoğlu çift





TRABZON - Trabzon’da iki gün önce düğün çıkışı çıkan kavganın ardından gelin ve damat suskunluğunu bozdu. Kavganın ardırdan bir araya gelen ve açıklama yapan gelin ve damat düğün çıkışı yaşanan olaylara çok üzüldüklerini ancak olayın dışarıdan bazı kişilerin karışmasıyla bu kadar büyüdüğünü belirttiler. HER ŞEY GÜZEL GİDİYORDU Düğün çıkışı büyüklerin imam nikahı konusundaki tartışmasına gençlerin dahil olmasıyla kavganın çıktığını söyleyen damat Adem Kurtoğlu, “Hayatımın en mutlu günüydü, her şey güzel gidiyordu. Salon çıkışı köydeki büyüklerimizi ziyaret etmek için araçlara doğru yürüyorduk. O sırada büyüklerimiz imam nikahı konusunda konuşuyorlardı. Ben ne olduğunu anlamadım ve birden ortalık karıştı. Beni kavgaya dahil olmayayım diye orada bulunan bir pasajın içine koydular. Çıktığımda en mutlu günüm ise zehir olmuştu” dedi. TARTIŞMANIN NEDENİ Çıkan kavgada iki ağabeyi yaralanan gelin Aysel (Gayret) Kurtoğlu ise, “Düğün çıkışı babam imam nikahı kıyılmasını istedi. Ancak eşimin yakınlarının ‘bu konuda siz rahat olun, bizler bu gece köye gidip geldikten sonra bu nikahı kıyarız’ demeleri üzerine tartışma çıktı. Kavganın çıktığı esnada büyüklere ‘yapmayın’ diye çok yalvardım ancak beni kimse dinlemedi” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap