SON DAKİKA



Haber > Gündem > Murat Kurum son anketi açıkladı: Kazanacağız

Murat Kurum son anketi açıkladı: Kazanacağız

15 Mart 2024 Cuma - 11:29




AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında yaptığı açıklamada anketlerdeki son durumu açıkladı.





Kurum, "İnsanlar liyakatsiz düzenden biran önce kurtulmak istiyor. Anketlerde 8-10 puan önde olduklarını söylemişlerdi hatta bu sıralar da algı çalışmalarını devam ettiriyorlar. Asıl anket sahadır. Sahanın coşkusu daha önemli. Biz hep sahadaydık. 31 Mart akşamı kazanacağız. Büyük bir coşkuyla hep birlikte Saraçhane'ye yürüyeceğiz. Anketlerde 1,5-2 puan öndeyiz" dedi.
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum TGRT'de katıldığı canlı yayında anketlerdeki son durumu açıkladı. Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Ben daha öncede ifade ettim. Sahadaki heyecan her geçen gün artıyor. Bir coşku seline dönüştü. İnsanlar liyakatsiz düzenden biran önce kurtulmak istiyor. Anketlerde 8-10 puan önde olduklarını söylemişlerdi hatta bu sıralar da algı çalışmalarını devam ettiriyorlar. Asıl anket sahadır. Sahanın coşkusu daha önemli. Biz hep sahadaydık. 31 Mart akşamı kazanacağız. Büyük bir coşkuyla hep birlikte Saraçhane'ye yürüyeceğiz. Anketlerde 1,5-2 puan öndeyiz.

KARADENİZLİLERDEN KURUM'A TAM DESTEK

Murat Kurum kirli bir pazarlığın döndügünü belirtirken Karadenizli hemşeriler üzerinde de bir alğı oluşturulmaya çalışıldığını belirtirken ;

"Bugün bizim için İstanbul neyse Trabzon da odur. Biz bu iki şehri hep ikiz kardeş olarak gördük, çünkü her ikisinin de fatihi Sultan Mehmet Han'dır. Sultan Fatih Trabzon'umuz için ne demiştir? 'Biz Trabzon'a toprakları değil gönülleri fethetmeye etmeye geliyoruz.' Bugün salondaki siz değerli kardeşlerime bakıyor ve görüyorum ki Sultan Fatih'in bu sözü gerçekleşmiştir. Bunun ispatı Trabzonlu kardeşlerimizdir. Trabzon demek sığınılacak liman, omuz verilecek dost demektir.Trabzonlu kardeşlerimiz, tüm karadeniz kimin milliyetçi, vatanını seven olduğunu bilir ve ona umuz verir"  dedi
 
"İSTANBUL'UN ÖNEMLİ MESELELERİ VAR" 

5 yıldır farklı şeyler konuşuyorlar. İstanbul'un önemli meseleleri var. Biz o yüzde 'Sadece İstanbul' dedik. Kadınlarımızın ayrışmaları, gençlerimizin ötekileşmesi ve en önemlisi de ilgisizlik insanları çok yordu. Mesele Murat Kurum değil, sorunların çözülmesidir. Vaatlerini gerçekleştirmeyen ve sorulduğunda da 'hatırlamıyorum' diyen bir görüş var. Bu köprüden önceki son çıkıştır. Bundan sonraki dönemde müdahale etsek de düzeltilmeyebilir. Milletimiz biliyor ki ben 5 yıllık bakanlık dönemimde ne söz verdiysem tuttum. Bu sözün tutulacağını her zaman takip ederim ve 'hatırlamıyorum' demem.

"KARŞIMIZDAKİ ANLAYIŞ ÇOK KOLAY YALAN SÖYLÜYOR" 

2018 yılında İBB'nin bütçesinin yüzde 71'i merkezi idareden geliyordu. Şimdi baktığımızda ise yüzde 92'si merkezi idareden gelmiş. 104 milyar tıkır tıkır ödenmiş. Karşımızdaki anlayış çok kolay yalan söylüyor. Rahmetli Kadir Abi'nin döneminde atılan metro temellerini 'ben yaptım' diyerek yalan söylüyor. Neyi engellenmiş? Bizim yaptıklarımızı ellemezseniz bile işler kendiliğinden ilerlerdi. Bırakın engellemeyi biz kendimiz yatırım yapmazsak trafik sorunu artar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap