SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Muhtemel bir Türk-Yunan savaşının ilk aşamasındayız!'

'Muhtemel bir Türk-Yunan savaşının ilk aşamasındayız!'

12 Eylül 2022 Pazartesi - 15:17




Yunanistan Başbakanı hafta sonu Türkçe kelime kullandı, bugün ise Paris'te Fransa lideri Macron'la buluşuyor. 'Atina'da Libya korkusu' başlığı atan Yunan medyası, Alman yayın organından alıntı yapıp 'Erdoğan savaşa mı hazırlanıyor?' sorusunu yöneltti.





Ankara'yı dakika dakika izleyen Atina'da tüm manşetler Türkiye. Bu sabah Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yaptığı açıklamalar, Yunanistan'da anında yankı buldu. Bakan Çavuşoğlu, "Bu komşumuz Yunanistan’a bir uyarıdır. Herkes aklını başına alsın. Özellikle Yunanistan’a söylüyoruz. Başkalarının maşası olmayın" dedi.

CNN Yunanistan, 'Türk bakandan yeni tehditler: Başkalarının hesabına maceraya atılırsanız sonuçlarına katlanırsınız' manşetini attı. Kathimerini gazetesi, 'Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a karşı yeni tehdit: Sonuçlarına katlanırsınız, geçmişte olduğu gibi' başlığıyla Ankara'dan gelen açıklamayı okurlarına aktardı.

To Vima gazetesi, 'Çavuşoğlu'ndan yeni tehdit: Yunanistan kaşınıyor, sonuçlarına katlanırsınız' başlığını tercih etti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap