SON DAKİKA



Haber > Gündem > Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ yorumu: ''Harbiden PKK'lı bu''

Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ yorumu: ''Harbiden PKK'lı bu''

29 Haziran 2023 Perşembe - 10:20




Terörist başı Abdullah Öcalan övgüsü sonrası tutuklanan Merdan Yanardağ hakkında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin seçimden önce yaptığı eleştiriler, sosyal medyada yeniden gündem oldu.





CHP'nin desteklediği TELE1 kanalında terör örgütü PKK'nın elebaşıyla ilgili açıklamaları nedeniyle tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın geçmişi de bu konuda pek temiz değil.

Geçen yıl katıldığı YouTube programında açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gazeteci Merdan Yanardağ'ın tweetlerini hatırlatarak, CHP medyasını eleştirmişti.

"Mangır Merdan'ın attığı tweetlere bakın"

TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a 'Mangır Merdan' diyen Memleket Hareketi'nin Lideri Muharrem İnce, Yanardağ'ın geçmişte attığı tweetleri okudu:

Bu adamın tweetlerine bakın, 'Kürtlerin ayrılmasının ve bağımsız devlet kurmasının bence mahsuru yok önemli olan kurulacak devletin netiliği' mangır Merdan'ın tweetleri devam ediyorum.

"Harbiden PKK'lı bu"

'Dinci liberal ve ulusalcılar nedeniyle dürüst bir kemalist tartışması bile yapılmıyor. Öcalan bence bu konuda haklı.' diyor. Ben bu adama para verip oy alacam ha istemiyorum oy filan kardeşim.

Daha beteri var, 'Roket atmak üzereyken vurularak öldürülen saldırgan PKK'lı çıksa bile bu saldırıyı PKK'nın yaptığını söylemek en kolaycı açıklamadır.' Harbiden PKK'lı bu medyanın hali işte bu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap