SON DAKİKA



Haber > Gündem > MİT'ten terörist Sebahat Ormanlı'ya SİHA ile operasyon

MİT'ten terörist Sebahat Ormanlı'ya SİHA ile operasyon

14 Aralık 2023 Perşembe - 11:31




Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken MİT, SİHA ile düzenlediği operasyonda terörist Sebahat Ormanlı'yı etkisiz hale getirdi.





MİT, PKK/KCK terör örgütü mensuplarının faaliyetlerinin takibi kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. PKK/KCK gençlik yapılanmasında sözde üst düzey sorumlulardan olan Mizgin Guyi kod Sebahat Ormanlı, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Kadın Gençlik Topluluğu (KJCK)’nun 18 üyesinden biri olan sözde sorumlulardan Sebahat Ormanlı’nın yürütülen hassas çalışma neticesi Kuzey Irak’ta faaliyet gösterdiği tespit edildi.

METROPOLLERDE EYLEM YAPILMASI TALİMATI VERİYORDU

Mizgin Guyi kod Sebahat Ormanlı, Türkiye’de orman yangınları çıkarılması ile şehirlerde kundaklama faaliyetleri yürütülmesi amacıyla Kadın Gençlik Topluluğu üyelerine talimatlar veriyordu.

MİT tarafından, “Terör Arananlar Listesi”nde Yeşil Kategori’de yer alan Sebahat Ormanlı’nın, etkisiz hale getirilmesine yönelik karar alındı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap