SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milli Savunma Bakanı Akar'dan irtica iddialarına yanıt!

Milli Savunma Bakanı Akar'dan irtica iddialarına yanıt!

25 Mart 2021 Perşembe - 16:19




Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'deki her türlü tacize gerekli karşılığın verildiğini belirterek, "1 Mart'tan bugüne kadar Çoğunluğu Suriye'nin kuzeyinde 220 civarında terörist etkisiz hale getirildi" dedi. Bakan Akar ayrıca, muhalefetin "İrticaya Giriş İzni' iddialarına yanıt verdi. Akar, 'İrticaya yeşil ışık yaktığımız yorumu doğru değil" ifadelerini kullandı.





Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Harp Okulları ile Astsubay Yüksekokulları’na giriş şartlarından irtica koşulunun kaldırılması üzerine açıklamada bulundu. Hulusi Akar, "İrticaya yeşil ışık yaktığımız yorumu doğru değil. Değişiklik yönetmeliği daha etkin hale getirme çabası" dedi.

TEPKİ GÖSTERİLMİŞTİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Çanakkale milletvekili Özgür Ceylan, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve astsubay yetiştiren Harp Okulları ile Astsubay Yüksekokulları’na giriş şartlarından “İrtica ”koşulunun kaldırılmasına tepki göstermişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap