SON DAKİKA



Haber > Gündem > Millet kendini yönetecek

Millet kendini yönetecek

10 Nisan 2017 Pazartesi - 15:23




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Karal, “Yeni sistemle millet kendini yönetecek” dedi.





Mustafa BAYRAK

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 16 Nisan tarihine kısa bir süre kaldığını belirttiği. Karal, “Halkın iradesine kimse kilit vuramaz, 15 yıldır halk kendi iradesini kullanarak bugünlere kadar geldi, bundan böyle halk kendi kendini yönetecek” dedi. Rize’de, Uğur Işılak’ın sahne aldığı programda konuşan Karal, “Kısa bir dönem de olsa beraber milletvekilliği yaptığımız çok değerli arkadaşımız, siyasi hareketimize ve düşünce dünyamıza gerçekten sözüyle sazıyla katkı sunan çok değerli dostumuz Uğur Işılak’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarınlarımız bugünlerimizden daha güzel olmasını diliyorum. Yeni sistemle millet kendini yönetecek.  16 Nisan’da evet oylarımızla inşallah ülkemizin geleceğine güzel bir yön vermiş oluruz.” dedi. Programın sonunda AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Uğur Işılak'a yöresel bir hediye takdim etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap