SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mide küçültme ameliyatı sonrası feci ölüm! Aile peşini bırakmadı

Mide küçültme ameliyatı sonrası feci ölüm! Aile peşini bırakmadı

11 Kasım 2023 Cumartesi - 13:43




Antalya'da geçen yıl özel bir hastanede mide küçültme ameliyatına giren İngiliz turist, hastanede yoğun bakıma alındıktan 2 gün sonrası hayatını kaybetti. Hastane yönetimi ölümü doğal olarak belirtirken, cenazeyi teslim alan aile hastanenin kusurlu olduğu iddia ederek suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.





İngiltere'de yaşayan 45 yaşındaki Emma Louise Rhodes fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdi. Sosyal medya sayfalarından arayışa giren Rhodes, bir şirket aracılığıyla Antalya merkez Döşemealtı ilçesi Yeniköy mahallesinde bulunan bir özel hastane ile anlaştı. Antalya'ya gelen Rhodes, 6 Temmuz 2022 tarihinde ameliyat esnasında rahatsızlanıp yoğun bakıma alındı, 2 gün sonra ise hayatını kaybetti. Özel hastaneden verilen ölüm belgesinde ise İngiliz turistin ölüm nedeni doğal olarak belirtildi.

İNGİLTERE'DE OTOPSİ YAPTIRDILAR

Cenazeyi teslim alan aile, ölümü şüpheli bulup İngiltere'de bağımsız bir sağlık kuruluşunda otopsi yaptırdı, ardından çıkan sonucuna göre, hastanenin kusurlu olduğunu iddia etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap