SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP'li belediye başkanına Cumhur İttifakı şoku!

MHP'li belediye başkanına Cumhur İttifakı şoku!

09 Mart 2022 Çarşamba - 10:03




Çorum'un İskilip ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Ali Sülük'e bu ayki meclis toplantısında Cumhur İttifakı'ndan şok karar geldi.





Çorum'un İskilip ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Ali Sülük'e Mart ayı meclis toplantısında su faturalarına evsel katı atık maddesi ekletmek istedi. Ancak başkana Cumhur İttifakı'ndan şok red oyu geldi.

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre Mecliste yapılan oylamada, mecliste bulunan AKP, MHP ve daha önce MHP’den meclis üyesiyken istifa edip bağımsız olarak görev yapan 11 meclis üyesinden 9'u ret oyu kullandı.

"VATANDAŞI DÜŞÜNEN 9 ÜYE OLDU"

İskilip Belediyesi MHP meclis üyesiyken partisinden istifa edip bağımsız belediye meclis üyesi olarak görevine devam eden İsmail Suakıtıcı, kararı reddeden meclis üyeleriyle gurur duyduğunu söyledi.

İskilip halkını 9 meclis üyesinin düşündüğünü dile getiren Suakıtıcı, "Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın yapıcı, koruyucu, adil ve de İskilip sevdalısı oldukları gözlerinden ve aldıkları kararlardan belli idi. Başkanlığın sunduğu suya yüzde 100 zamma, iki adet iş yerinin satılmasına hayır diyerek halkına ve de belediyesine sahip çıktı. Diyeceğim o ki; belediyesine ve hemşerilerini düşünen bu dokuz meclis üyesi oldu" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap