SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meteoroloji hava durumu için harita yayınladı!

Meteoroloji hava durumu için harita yayınladı!

25 Nisan 2023 Salı - 13:14




Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul dahil bir çok kent için flaş uyarıda bulundu. 10 kentte sarı kodlu uyarı yapılırken yarın için alarm verildi. Sıcaklıkların İstanbul’da 12 derece kadar düşeceği bekleniyor. İşte hava durumu raporu





Meteoroloji İstanbul başta olmak üzere birçok kent için alarm verdi. Şimşek, yıldırım, sağanak, gök gürültüsü ve yer yer dolu yaşanabileceği konusunda uyarı yapıldı. 10 kent için ise sarı kodlu alarm verildi.

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Muş, Bitlis, Ağrı ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı: İç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

YARINA DİKKAT

TRAKYA İÇİN 'KUVVETLİ YAĞIŞ' UYARISI


Meteoroloji İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde hava birden değişecek ve iki gün boyunca sürecek. Sıcaklıklar 5 ila 8 derece düşecek, Cuma günü ise 12 derece düşmesi bekleniyor.


Yarın görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanakların, sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini kaydetti.

10 KENT İÇİN SARI ALARIM

Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, İzmir, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Tekirdağ

 İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU


Meteoroloji hava durumu için harita yayınladı Hazırlıklı olun, sıcaklıklar düşüyor

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap