SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mermiyi namluya sürme sesini duyduk!

Mermiyi namluya sürme sesini duyduk!

20 Mart 2017 Pazartesi - 11:41




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Hollanda'da yaşadığı o gece ile ilgili bu ayrıntıyı ilk kez anlattı.





Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Hollanda'da dünya diplomasi tarihine geçecek büyük bir skandal yaşandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın, Hollanda polisi tarafından Rotterdam konsolosluğumuza girişi engellendi.

Dahası polis yetkilileri Türkiye'nin bir bakanını tam 7 saat boyunca aracında mahsur bıraktı. Konsolosluk yetkilileri binadan çıkarılmazken, bina önüne gelen Türk vatandaşlarına köpeklerle saldırıldı.

Bakan Kaya ise o geceye dair ayrıntıları ilk kez paylaştı. Kaya, o gece saat 4.30'a kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonlaştığını ve kendisinin dön demesi üzerine oradan ayrıldığı ifade etti.

"MERMİYİ NAMLUYA SÜRDÜLER"

Kaya, Hollanda polisinin kendi korumalarını tehdit ederek "yanlış bir hareket yaparsanız vururuz" dediklerini de söyledi.


Kaya; "Mermiyi namluya sürme sesini duyduk. Önümüze etten bir duvar ördüler. 7 kişilik ekiptik ve yanımızda tek bir silah yoktu. Konuşma tarzları gayet kaba ve insanlık dışıydı. Yani ısrar etseydik neler olabileceğini tahmin etmek zor değil." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap