SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meral Akşener'den AK gençliğe sert tepki: Bu zihniyet İstanbul'u...

Meral Akşener'den AK gençliğe sert tepki: Bu zihniyet İstanbul'u...

10 Eylül 2022 Cumartesi - 16:49




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den AKP'ye çok sert tepki gösterdi. Akşener o videoyu izlerken kalbinin yarıldığını dile getirdi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çengelköy Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı. Burada konuşma yapan Akşener'in gündeminde geçtiğimiz gün Avcılar'da yaşanan ve bir AKP'li tarafından provakatif söylemlerin sarf edildiği metrobüs kazası vardı.

AK gençlik Avcılar üyesi meydana gelen kazanın yaşandığı bölgede "Binlerce ölü, on binlerce yaralı var bunun hesabını nasıl vereceksiniz" sözleri ile video çekmiş ardından ise sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Vatandaş tarafından cehalet olarak adlandırılan olay ile ilgili konuşan Akşener;. “O genç kızımızın videosunu ben de izledim” diyen Akşener, “Allah şahittir, kalbim yarıldı. Şimdi bu çocukları buralara ittiren, buralara bu konuşmaları yaptıran bir zihniyet var. Bu zihniyet, İstanbul'u kaybetti. O günden beri kendini toparlayamadı ve gittikçe kötüleşiyor, gittikçe çirkinleşiyor." ifadelerini kullandı.

İşte AK Gençlik üyesi o kızın Avcılar'da meydana gelen kazanın hemen ardından söyledikleri video da.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap