SON DAKİKA



Haber > Gündem > Memura müjde

Memura müjde

21 Mayıs 2015 Perşembe - 16:57




Kamu görevlilerine erken emeklilik yolunu açacak fiili hizmet zammı verilmesi bütün emekli adaylarını ve çalışan devlet memurlarını heyecanlandırdı.





Kamu çalışanlarının emeklilerin talepleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın gündeminde.Kamu görevlilerine erken emeklilik yolunu açacak fiili hizmet zammı verilmesi, emekliye promosyon ve aile yardımı gibi pek çok talep, Bakanlık'a iletildi. Memur- Sen yönetimi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret etti. Görüşmede, kamu görevlilerinin mali, sosyal, özlük haklarının geliştirilmesi konularında Memur-Sen'in talepleri ele alındı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, taleplerin hayata geçirilmesini beklediklerini belirtti. Yalçın, toplu sözleşme ve Kamu Personel Danışma Kurulu'nda görüşülen ve üzerinde uzlaşma sağlanan konular ve kamu görevlilerinin beklentileri doğrultusunda Memur-Sen tarafından gündeme taşınan konularla ilgili yasal düzenlemelerin ivedilikle hazırlanarak yürürlüğe konulmasını da istedi. Memur-Sen'den yapılan açıklamaya göre; Çalışma Bakanı Çelik de ifade edilen konu ve taleplerle ilgili olarak çalışma yürüttüklerini, çalışmalar sonucunda oluşan kanaatlerin mutlaka Memur-Sen'le paylaşılacağını ve sosyal diyalog süreci işletilerek nihai kararın oluşturulacağını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap