SON DAKİKA



Haber > Gündem > Medyumdan korkutucu sözler: 2024’te büyük deprem beklentisi

Medyumdan korkutucu sözler: 2024’te büyük deprem beklentisi

12 Kasım 2023 Pazar - 17:19




Alanında uzman bir medyum, 2024 yılında dünya üzerinde birçok kişiyi etkileyebilecek ve büyük sonuçlar doğurabilecek tüyler ürpertici bir tahminini yayınladı.





Kendisine “Yeni Nostradamus” lakabı takılan Craig Hamilton-Parker isimli bir medyum, öngörülerini yayınladığı “Coffee with Craig”in yeni bölümünü YouTube kanalına yükledi. Craig, videoda iki ay sonra gireceğimiz yıl olan 2024 için neler öngördüğünü anlattı.

Öncelikle ABD siyasetine ilişkin tahminlerini paylaşan medyum, süper gücün güç kaybı yaşayacağını öngördüğünü belirterek endişe yarattı.

“Öngördüğüm bir diğer şey de Amerika’daki elektrik kesintileri. Özellikle petrolün yoğun olduğu Kaliforniya ve Teksas’ta büyük elektrik kesintileri gördüm.” diyen Craig, “Bunun bir nevi altyapı hasarı veya buna benzer bir şey olduğunu da görebiliyorum. Belki bir hava olayı, kasırga ya da buna benzer bir şey yüzünden hasar görmüş olabilir. Bu sadece kabloların düşmesinden ibaret değil, onarılması çok zor bir şey.”

“Enerji üreten bir altyapı parçası devre dışı bırakılıyor, bunun gibi bir şey. Altyapının bir kısmı sorunlu.” diye ekledi.

Daha sonra öngörülerini yeni bir seviyeye taşıyan medyum, bunun gördüğü diğer şeylerle bağlantılı olduğunu iddia etti ve 2024’te “ABD’de bazı büyük depremler” olacağını tahmin ettiğini belirtti. “Bütün bunları Batı kıyısında görüyorum… belki de bu altyapıyı etkiliyor… bu sadece bir sarsıntıdan daha büyük bir şey olacak” diyerek korkutucu açıklamalarda bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap