SON DAKİKA



Haber > Gündem > Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar

26 Mart 2017 Pazar - 08:00








Millet olarak bir olmaktan,beraber olmaktan başka seçeneğimiz olmamalıdır. Birlikte Türkiye olmaktan başka çaremiz yoktur. “Kişiler arasında anlaşma, duygu ve düşünce birliği olursa orada huzur, güven, dirlik ve düzen olur...” diye çok anlamlı ve önemli bir söz vardır. Bu söz; en dipten en tepeye kadar tüm birimlerde dikkate alındığında işler daha kolay ve hızlı yürür. Birlik ve beraberliğin olduğu ortamlarda huzur içinde olmak vardır.

Düşününüz; aile içinde bile, bireylerin birlik olarak hareket etmeleri, aynı amaç içinde toplanmaları ve kenetlenmeleri aile mutluluğunu getirir. Bunun yarattığı olumlu psikoloji, insanların ruh dünyasına olumlu yansımalar getirir. Kişiler arasında anlaşma, duygu ve düşünce birliği sözünün anlamı ülke yönetiminde özenle dikkate alındığında huzur ve güven sağlanır, kalkınma, gelişme, ilerleme daha hızlı sağlanır, dışa bağımlılık proplemi büyük ölçüde ortadan kalkar.

Lütfen düşününüz; insanların birlik içinde olduğu bir ortamda güçlükleri yenme, zorluklara direnme ve pek çok başarıya imza atma gibi olanakları daha fazla olacaktır. Omuz omuza hareket etmenin insana verdiği güç çok önemlidir. Türk milleti, yokluk ve sefalet içinde olmasına rağmen tek yürek olup düşmana karşı çıkmış ve bu güzel ülkemizi düşman tehdidinden, düşman işgalinden kurtarmıştır. Milletimizin, devletimizin bekasını muhafaza etmek hepimizin en ulvi ortak hedefidir. Değerli okuyucularımız, bu konuya neden önem verdiğimizi elbette değerlendiriyorlardır.

Zira açık olarak görüyoruz ki; özellikle Avrupa Birliği'nin birçok üye ülkesi çeşitli konularda Türkiye’mizin canını yakacak bazı girişimlerde, bazı eylemlerde bulunuyorlar. Mülteciler konusu, AB üyelik süreci, vize konusu ve son olarak da, o ülkelerde çalışan binlerce vatandaşımızla yapacağımız referandum buluşmalarının engellenmesi vs...

Böyle bir dostluk, böyle bir birliktelik olur mu, bu nedir, bunlar kendilerini ne sanıyorlar...?  “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...”  M.A.Ersoy’un ruhu şadolsun... Bunlar medeni ülke öyle mi? Hadi ordan! Yeter ki biz kendikendimize haksızlık etmeyelim, birlikteliğimizi siyasete heba etmeyelim. Biz tarih boyunca dünya ülkelerine medeniyeti götürdük ve onları medeniyetle biz tanıştırdık. Bir kere daha diyoruz ki, "Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz..."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap